Angela and Graeme McFarlane are in the middle of a big scale renovation of their Victorian house in Berkshire, England. They needed a place in the house to be able to get away from the building going on in the other rooms so they decided to complete the kitchen plus its extension before anything else.
This is how it turned out.

http://www.periodliving.co.uk/sites/default/files/0810gardenroom_01.jpg
Flat roof skylights provide extra natural light.

http://www.periodliving.co.uk/sites/default/files/0810gardenroom_04.jpg
Kitchen and dining area.

http://www.periodliving.co.uk/sites/default/files/0810gardenroom_05.jpg
Dining area and small extension to the left.

http://www.periodliving.co.uk/sites/default/files/0810gardenroom_02.jpg
Travertine tiles were used for this room.

http://www.periodliving.co.uk/sites/default/files/0810gardenroom_03.jpg

Photography Brent Darby
All images from here.

0 komentar:

Posting Komentar

 
Top